top of page

EIGEN WERK TE KOOP

Tekening in pastelpotlood van een ringstaartmaki

Ringstaartmaki

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een zelfgenomen foto van een Ringstaartmaki in de zoo. Het formaat van het papier is 24 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een cavia

Cavia

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een  foto van een cavia. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een King Charles Spaniel hond

King Charles

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een foto van een Cavalier King Charles. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een Siberische kat

Siberische kat

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een foto van een Siberische kat. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een leeuw

Leeuw

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een zelfgenomen foto van de leeuw Whisker in de zoo van Antwerpen. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een Engelse cocker spaniel

Cocker spaniel

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een foto van een Cocker Spaniel. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een Bengaalse kat

Bengaal

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een foto van een Bengaalse kat. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van konijntjes

Konijntjes

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een foto van 2 konijntjes. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een Yorkshire Terrier

Yorshire

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een foto van een Yorkshire. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

Tekening in pastelpotlood van een Maine Coon kat

Maine Coon

Tekening gemaakt met pastelpotlood op pastelmat papier op basis van een foto van een Maine Coon kat. Het formaat van het papier is 20 cm x 30 cm. Indien interesse, stuur een mail via onderstaande knop!

€185,-

bottom of page